Fondata in anul 2013 de catre Elena Marchetti, compania Pacbro este caracterizata de activitatea anreprenoriala in industria constructiilor mecanice, pornita de familia Marchetti in anul 1929, ca urmare a cererii de piata pentru masini de impachetare de inalta calitate.

pacbro-logo

GGmachine producator de masini de ambalat orizontal


Comercializam cele mai bune solutii automate si semi-automate de pe piata, in materie de masini de legat si infoliat. Pentru a indeplini cele mai exigente cereri, compania coopereaza in piata cu distribuitori exclusivi specializati in domeniul ambalarii si care se pot ridica la cel mai inalt nivel.


Pacbro este o echipa cu o experienta mare in domeniul ambalarii si sigilarii cutiilor, si care poate sa raspunda la orice tip de cerere.
Masinile produse de Pacbro respecta cele mai inalte standarde de securitate si sunt confectionate din materiale rezistente pentru o fiabilitate ridicata si un consum redus. Cu aceste masini de formare si sigilare a cutiilor va puteti automatiza procesul tehnologic cu pana la 100%. Datorita modularitatii lor, aceste utilaje pot indeplini orice necesitate din domeniul formarii si sigilarii cutiilor, garantand viteza si eficienta.

Pacbro colaboreaza in toata lumea, Europa, America , Africa, Asia, cu distribuitori specializati exclusiv in domeniul ambalarii. Din dorinta de a satisface nevoile clientilor, vin cu solutii inovative si incearca sa anticipeze viitoarele cerinte ale pietei pentru a avea intotdeauna solutia perfecta.

GGmachine producator de masini de ambalat orizontal