GGmacchine, fondata in 1974, este astazi lider pe segmentul masinilor de infoliat orizontal cu folie strech. Compania produce masini de infoliat orizontale cu rotatie normala sau forma de spirala si masini complet automate denumite "Total Closing", pentru inchiderea completa a produselor, fara tunel de contractie.

Statutul de lider de piata al GGMacchine a fost contruit datorita implicarii in eficientizarea proceselor tehnologice, unde capacitatea tehnologica si inteligenta sunt masurate continuu prin solutii viabile la problemele aparute in piata. Produsele GGMacchine, fiind modulare, satisfac intotdeauna noile cereri aparute in piata si sunt mereu la zi cu tot ce inseamna inovatie si eficientizarea proceselor de infoliere orizontala. Datorita modularitatii si ariei largite de accesorii, de diferite forme si modele, aceste masini au capacitatea de a indeplini o gama variata de cerinte si sunt complet adaptabile pentru impachetarea unei game vaste de produse cu dimensiuni si forme diferite.
GGmachine producator de masini de ambalat orizontal


  • GGMacchine, cu sediul in Italia, se distinge prin flexibilitatea si designul de care dau dovada in procesul tehnologic de infoliere.
  • Datorita calitatii utilajelor, acestea nu prezinta urme de uzura si nu necesita periodic piese de schimb, ceea ce inseamna o eliminare aproape totala a costurilor de intretinere.
  • Fiecare faza din procesul de productie, de la design pana la testele finale ale utilajelor, sunt realizate in cadrul companiei dupa standarde de calitate ridicate pentru a satisface nevoile clientilor si a le eficientiza procesele tehnologice. 
  • Vanzarile GG Macchine in lume se impart in 25% vanzari pentru piata din Italia, iar 75% din vanzari merg in toata lumea unde exista o retea de distribuitori si asistenta foarte bine structurata.

GGmachine producator de masini de ambalat orizontal
GGmachine producator de masini de ambalat orizontal  • GG Machine este constant prezenta la cele mai importante expozitii din domeniu, atat in Italia cat si in straintate.
  • Fiind prezenti in toata lumea, indiferent de locatia din Europa, GG Machine asigura livrarea sau asistenta in cel mult 24 de ore prin intermediul colaboratorilor si distribuitorilor.

G.G. Macchine SRL