Platforma utilajeambalare.ro aduce, sub acelasi acoperis, utilaje performante pentru ambalarea marfurilor pe paleti, ambalarea grupata, legare, formare si sigilare cutii si consumabile, distribuite in Romania, de catre Cora Trade Center.

Masinile comercializate sunt fabricate sub numele unor branduri internationale, precum Effe3ti, Pacbro, GG Machine sau Pactur fiind create pentru a eficientiza si imbunatati munca clientilor nostri. Specialistii nostri vin in sprijinul dumnevoastra cu informatii practice despre utilajele pe care doriti sa le achizitionati.

Calitate


Calitatea serviciilor noastre este garantata atat de catre furnizorii nostri, care vin cu solutii viabile, pentru fiecare client, cat si de clientii deja prezenti in portfoliul nostru, care recomanda utilajele comercializate de catre Cora Trade Center.

Siguranta


Utilajele noastre garanteaza siguranta, fiind echipate cu sisteme menite sa asigure buna functionare a proceselor de ambalare, fara a pune in pericol viata personalului care le utilizeaza. 

Personalizare


Fiecare utilaj este produs pentru a satisface nevoile clientului, aducand solutii simple de ambalare, pentru fiecare tip de produs. Masinile noastre sunt personalizate in functie de necesitatea clientului si de afacerea sa.

Garantie


Cora Trade Center poate oferi o garantie de pana la 3 ani, in functie de utilajul ales, asigurand asistenta tehnica si consultanta permanenta. Specialistii nostri sunt mereu langa dumneavoastra, pentru a va explica procesul de utilizare.